Reformi Luomu Gluteeniton 100% vegaani

Ihanat kasvispihviainekset ovat täällä ihan vegenä!

Loppusyksy 2017 oli meille Reformilla poikkeuksellisen herkullista aikaa, sillä saimme valikoimiimme kauan odotetut Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviainekset. Nämä mainiot pihvit löytyvät silloin hyvinvarustettujen päivittäistavarakauppojen hyllyiltä. Oletko ehkä jo törmännyt niihin?  Tuskin maltamme odottaa, että pääsemme kertomaan niistä lisää!

Puhdasta ravintoa ihan kaikille

Uudet kasvispihviaineksemme ovat siitä mainio tuote, että ne sopivat ihan kaikille, myös vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Ne ovat mainio lisä vaikka aktiivisen liikkujan ruokavalioon, sillä ne sisältävät myös runsaasti proteiinia ja kuitua. Luonnon ja puhtaan sekä terveellisen ravinnon ystävä on tyytyväinen siksi, että pihviainekset ovat luomutuote, täysin GMO-vapaat, eikä niissä ole käytetty myöskään lisä- tai säilöntäaineita.

Helppo valmistaa

Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksien valmistus on helppoa, sillä jauheeseen ei tarvitse lisätä mukaan kuin 2 desilitraa kiehuvaa vettä. Ainekset sekoitetaan hyvin kulhossa ja sen jälkeen niiden annetaan hautua noin 15 minuuttia. Sitten massasta muotoillaan halutun kokoisia pihvejä ja paistetaan ne öljyssä molemmin puolin. Yhdestä pussista saa pyöräytettyä näppärästi 5-7 reilua pihviä.

Kaksi herkullista makua

Reformi Luomu Vegeburger Herbs -kasvispihviainekset vievät sinut eteläeurooppalaisiin tunnelmiin. Yrttiset pihvit tuovat keittiöön tuulahduksen italialaisen ja kreikkalaisen keittiön tuoksuja.

Reformi Luomu Vegeburger Herbs -kasvispihviainekset

Reformi Luomu Vegeburger Original -kasvispihviainekset taas ovat rehtejä, perinteisiä kasvispihvejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Vegeburger Original -kasvispihviainekset