Reformi Luomu gluteeniton laktoositon kakkujaheseokset vaaka

Kakkujauhomixit nyt kaupoissa – testaa sinäkin!

Onko makeannälkäsi sammumaton ja suhtautumisesi leivontaan intohimoinen? Juoksevatko sormesi yhtä vikkelästi pullasutien lomassa kuin tietokoneen näppäimistöllä? Oletko kaveriporukassasi aina se, jonka sosiaalinen media pursuaa ruokakuvia? Näillä sanoilla rekrysimme keväällä  testaajia mukaan testaamaan uusia kakkujauhomixejämme.

Ihana testiryhmämme on tällä hetkellä tositoimissa, ja jaamme kesää kohden materiaalia näiden kotikeittiöiden supersankareiden luomuksista sivuillamme. Pysykää kuulolla!

Testaa sinäkin vaikka kaikki ihanat kakkujauhomixit kerralla! Kätevät pakkaukset ovat loistava valinta piristämään kesäpäivää, pelastamaan yllätysvierailulta ja helpottamaan arkea! Löydät tuotteet nyt hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista!

Alla vielä ihanat kakkujauhopakkauksemme: