reformi luomu gluteeniton suklaakakku

Herkulliset Cake Popsit kakkujauhomixeistä

Taas on aika palata testiryhmämme ihanien kotileipurien pariin. Seuraavassa Sari perheineen kertoo kakkujauhomixiemme testaamisesta.

”Joitakin vuosia sitten leivoin säännöllisesti, mutta kiireisen elämänrytmin takia monista asioista on pitänyt tinkiä, tai kokonaan luopua. Leivonta on ollut yksi niistä asioista, mutta innostus ja halu leipoa on edelleen tallella. Siksi nämä kakkujauhoseokset ovatkin minulle ihan taivaan lahja, nopeasti tuoreita herkkuja vieraille! Nämä seokset ovat ihan parhaita myös mökkivierasvarana! Kun tiskit pitää tiskata käsin, arvostan, että näillä valmiilla jauhoseoksessa säästyy tiskiä ja aikaa,” alustaa Sari.

Sari oli innostunut Cake Popsien ohjeesta, joten päätti rohkeasti testata, josko Reformin Luomu kakkujauhomixit taipuvat myös tähän. Ja taipuivathan ne.

”Maku oli taivaallinen ja kävi kaupaksi vieraille hyvin. Ehdottomasti jatkoon! Lisäpisteitä annan myös pakettien ekologisuudesta ja kauniista ulkonäöstä. Innostuin näistä jauhoseoksista ja niin taisi koko perhekin,” Sari kertoo.

Ihanaa, että saimme helppojen kakkujauhomixien avulla houkuteltua Sarin leipomaan kiireisen arjen rytmin keskellä. Ja kylläpä nousee ihan vesi kielelle kun katsoo Sarin herkullisia Cake Popseja. Mikä ihana kesäinen herkku vaikka lasten synttäreille taikka illanistujaisiin.

Ohje:

Leivo aluksi suklaakakku Reformin kakkujauhomixien ohjetta noudattaen.

 – Sekoita voi, munat ja jauhoseos, paista uunissa.

Kakun kypsennettyä ja jäähdyttyä, murenna kakku kulhoon ja sekoita tuorejuuston kanssa.

Pyörittele taikinasta pikkupalloja ja dippaa ne sulatettuun suklaaseen.

Viimeistele koristelemalla nompparelleilla. Tarjoile rakkaudella!