Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiini on luontainen koliinin lähde

Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiini täydentää aktiiviliikkujien, vegaanien ja ikääntyvien ruokavaliota. Soijalesitiinirae sisältää luontaisesti koliinia, joka on lisätty uutena ravintoaineena vuonna 2023 päivitettyihin Pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin. *1 Koliinilla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme, jotka liittyvät muun muassa rasvan ja kolesterolin aineenvaihduntaan, solukalvojen rakenteisiin ja solujen väliseen viestintään. *2

Koliinin pääasiallisia lähteitä ovat liha, maitotuotteet, kananmunat ja täysjyväviljat. Myös soijalesitiini, josta Reformi Aktiv Lecithin koostuu, on koliinin luontainen lähde. Soijalesitiini koostuu pääosin fosfolipideistä, jotka ovat elimistön solukalvojen rakennusaineita. Koska koliinia on eniten eläinkunnan tuotteissa, erityisesti vegaanista tai muuten rajoitettua ruokavaliota noudattavat hyötyvät Aktiv Lecithinin nauttimisesta.

Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiinirakeet ovat gluteenittomia, GMO-vapaita ja vegaanisia. Niitä suositellaan erityisesti paljon liikkuville, vegaanista tai muuten rajoitettua ruokavaliota noudattaville sekä ikääntyville henkilöille. Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiinirakeet ovat neutraalin makuisia ja maistuvat esimerkiksi jogurtin, puuron, mehukeiton tai smoothien seassa tuoden ruokaan täyteläisyyttä ja suutuntumaa. Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiiniraetta suositellaan nautittavaksi yksi ruokalusikallinen päivässä.

Reformin nettisivuilla on paljon herkullisia reseptejä, joissa Aktiv Lecithin -soijalesitiinirakeita on käytetty. Kokeile esimerkiksi näitä reseptejä:
Reformi tuorepuuroa ja punaisia marjoja
Reformi jogurttia, mustikoita ja kardemummaa
Reformi smoothie bowl
Reformi banaani-mangosmoothie
Reformi vihersmoothie

Reformi Aktiv Lecithin -soijalesitiinirakeet ovat myynnissä hyvin varustelluissa ruokakaupoissa. Lisätietoja tuotteesta sivuiltamme >>

Ota Aktiv Lecithin osaksi päivittäisiä rutiineitasi!

Lähteet:
*1 Nordic Nutrition Recommendations 2023: nord2023-003.pdf (norden.org)
*2 Koliini – Ruokavirasto: https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/ohjeita-kuluttajille/turvallisen-kayton-ohjeet/energiajuomat/energiajuomiin-lisattavat-vitamiinit-ja-muut-aineet/koliini/