Ainekset
Annosmäärä: 4
Erityisruokavaliot: kasvis
Pasta:
vettä
2 Reformi Luomu Kasvisliemikuutiota tai 2 rkl Reformi Luomu Kasvisliemijauhetta
250 g täysjyvämakaronia
Kastike:
1 paprika
2 tomaattia
1 kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
1 rkl Reformi Luomu Kasvisliemijauhetta
2 dl oliiveja (mustia tai vihreitä tai molempia)
1 dl pinjansiemeniä
200 g fetajuustoa
hienonnettua tuoretta basilikaa
Feta-kasvispasta
Tee ensin kastike. Huuhdo ja halkaise paprika. Poista siitä kanta sekä siemenet ja paloittele paprikanpuolikkaat. Huuhdo ja paloittele tomaatit sekä kesäkurpitsa.
Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää kasvikset ja kuullota niitä pari minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta kasvisliemijauheella. Lisää oliivit, pinjansiemenet ja murennettu fetajuusto. Hauduta pari minuuttia.
Keitä makaronit. Kuumenna runsaasti vettä isossa kattilassa kiehuvaksi. Liuota lihaliemikuutiot kiehuvaan veteen ja lisää makaronit. Keitä napakan kypsäksi, 9-10 minuuttia. Valuta makaronit.
Sekoita hienonnettua basilikaa kastikkeen joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarjoa kastike makaronien kanssa.
Ainekset
Annosmäärä: 4
Erityisruokavaliot: kasvis
Pasta:
vettä
2 Reformi Luomu Kasvisliemikuutiota tai 2 rkl Reformi Luomu Kasvisliemijauhetta
250 g täysjyvämakaronia
Kastike:
1 paprika
2 tomaattia
1 kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
1 rkl Reformi Luomu Kasvisliemijauhetta
2 dl oliiveja (mustia tai vihreitä tai molempia)
1 dl pinjansiemeniä
200 g fetajuustoa
hienonnettua tuoretta basilikaa