Reformi Luomu Muutos, uudistus, edelläkävijä

Tarina

Reformin historia ulottuu 1950-luvulle, jolloin luomutrendi saapui Suomeen Keski-Euroopasta. Kiinnostus luonnonmukaiseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut mukana arjessamme noista päivistä lähtien. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut ja muuttunut, mutta ideologiamme on edelleen sama kuin 1950-luvulla: tasapaino henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Reformin keskeisimpiä arvoja jo noista päivistä lähtien ovat olleet oman kehon kuuntelu ja arvostaminen, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio sekä myönteinen elämänasenne. Niistä ammennamme yhä tänäänkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessa helposti ja vaivattomasti.

Reformi-tuotteet ovat puhtaita, luonnonmukaisesti tuotettuja ja ravintorikkaita. Lisäksi ne maistuvat aivan hillittömän herkullisilta ja tuovat arkeen ripauksen luomua! Niillä loihdit herkullisen aterian niin arkeen kuin juhlapöytään.

Aito.

Reformin filosofiana on ollut alusta pitäen tarjota suomalaisille mahdollisuus terveellisempään arkeen ja hyvinvointiin helposti ja vaivattomasti. Niin tänäänkin. Reformi-tuotteiden avulla muokkaat ruokavaliotasi tervellisempään ja luonnonmukaisempaan suuntaan, syöt hyvin ja monipuolisesti, mutta ehdit sen lisäksi keskittyä myös kaikkeen muuhun, mikä tuottaa elämääsi iloa ja hyvää mieltä, laitoitpa ruokaa sitten yksin tai yhdessä perheesi kanssa. Hyvä olo on monen asian summa, mutta sen ei tarvitse maksaa paljon. Siksi Reformi saa arkesi maistumaan paremmalta.

Puhdas.

Reformi-tuotteet valmistetaan puhtaista ja luonnonmukaisesti tuotetuista korkealuokkaisesta raaka-aineista. Luomutuotteidemme valmistusta valvotaan tarkoin, jotta saisit lautasellesi aina puhtaan, ympäristöystävällisesti tuotetun ja ravintorikkaan aterian. Gluteenittomat tuotteemme tekevät myös keliaakikkojen elämästä maistuvaa ja sopivat lisäksi monenlaista muuta erikoisruokavaliota noudattavalle. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse alusta loppuun pitkän kaavan mukaan. Autamme sinua valmistamaan helpot ja nopeat ateriat tinkimättä korkealuokkaisista raaka-aineista ja ravintorikkaasta lopputuloksesta. Reformi on myös valinta kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Herkullinen.

Monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa käyttöösi reilun kattauksen puhtaita ja maistuvia tuotteita arkeen ja juhlaan. Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia. Herkullinen ja monipuolinen ravinto on iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuemme sitä ateria-aineksien, liemituotteiden, leivonnaisten ja muiden herkkujen ohella myös muun muassa ravintolisien muodossa ja pyrimme laajentamaan valikoimaamme uusille, kiinnostaville aloille ja säilyttämään näin asemamme terveyttä edistävän ravinnon edelläkävijänä myös tulevaisuudessa.

Reformi-tuotteet löydät kaikista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Valikoimiimme kuuluvat myös korkealuokkaisista raaka-aineista valmistetut tunnettujen gluteenittomien ja luomutuotteiden tavarantoimittajien tuotteet.

Tervetuloa Reformin herkulliseen maailmaan!