Syys- ja talvikausi on keittojen, pata- ja uuniruokien luvattua aikaa. Kun tuoreita vihanneksia on vähän, ovat kotimaiset juurekset parhaimmillaan juuri näissä…
Lue lisää…
Joko olet bongannut tuoreimmasta Koti ja keittiö -lehdestä Meri-Tuuli Väntsin herkullisen lohiramen-reseptin? Ramen on japanilainen pikaruoka, jonka ydin on maistuvaakin…
Lue lisää…
Loppusyksy 2017 oli meille Reformilla poikkeuksellisen herkullista aikaa, sillä saimme valikoimiimme kauan odotetut Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviainekset. Nämä mainiot pihvit löytyvät…
Lue lisää…
Tuntuuko gluteeniton leivonta haastavalta? Perehdy gluteenittoman leivonnan saloihin ja valmistat pian pehmeää pullaa ja mehevää leipää – ilman gluteenia tietysti….
Lue lisää…
Nyt kokataan keitto! Haluatko haudutella hitaasti vai kasata pikaisesti purkkiin? Käyttää puhtaita luomuraaka-aineita, valita huolellisesti hyvää, pihistellä kuluissa? Olit sitten…
Lue lisää…
Pähkinät ja siemenet ovat aina trendikkäitä – eikä suotta! Sen lisäksi, että ne ovat monikäyttöisiä ja maistuvat hyvältä, ne tekevät hyvää sisäisesti…
Lue lisää…
Tällä viikolla vietetään valtakunnallista keliakiaviikkoa. Tänä vuonna keliakiaviikko rakentuu turvallisen gluteenittoman ruokailun ympärille. Valtaosa gluteenitonta ruokavaliota noudattavista on keliaakikkoja, jotka eivät…
Lue lisää…
Syksy on monelle meistä uuden aloittamisen aikaa, vaikka arki astuukin jälleen kuvioihin. Jollekin uutta on ensimmäinen päiväkoti- tai kouluvuosi, toisella…
Lue lisää…