Ainekset
300 g pakastevoi- tai lehtitaikinaa
täyte1:
5 isoa punasipulia
5 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl hienonnettua timjamia
1 rkl hunajaa tai siirappia
ripaus mustapippuria
2 tl Reformi Kasvisliemijauhetta
täyte2:
200 g ranskankermaa
2 kananmunaa
0,5 tl Reformi Kasvisliemijauhetta
ripaus mustapippuria
150 g juustoraastetta
Sipuli-juustopiiras
Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Suikaloi punasipulit ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla ja ruskista sipulit. Lisää pannulle timjami, hunaja ja mustapippuri sekä liemijauhe. Sekoita hyvin. Kaada täyte piirakkavuokaan. Vispilöi ranskankerman joukkoon kananmunat ja mausta seos ripauksella liemijauhetta ja mustapippuria. Kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä.
Ainekset
300 g pakastevoi- tai lehtitaikinaa
täyte1:
5 isoa punasipulia
5 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl hienonnettua timjamia
1 rkl hunajaa tai siirappia
ripaus mustapippuria
2 tl Reformi Kasvisliemijauhetta
täyte2:
200 g ranskankermaa
2 kananmunaa
0,5 tl Reformi Kasvisliemijauhetta
ripaus mustapippuria
150 g juustoraastetta